domingo, 3 de diciembre de 2006

NOVA SECCIÓ

Amb l'esperit critico-constructiu que sempre ha caracteritzat la Gallina Blava, tenim l'honor de presentar aquest nou espai on poder fer noves aportacions que permetin enfortir la dinàmica actual i donar un nou aire i funcionament de la nostra COLLA.

La Gallina Blava agraeix les vostres aportacions totes i us animem a col·laborar en aquest nou apartat.

9 comentarios:

josu ternera dijo...

crec en una nova decada on el present i la revolució estiguin lligats en l'inici de la segona decàda de la colla. els petits agafaran al poder, i nomès aixi es podra acabar amb la politica adulta dins la colla de diables, es hora de canvis i es l'hora que la gent que mai havia pogut pensar en la governacio de la colla de diables i pensí. es hora de aprofitar-nos de la experiència dels trenanyeros( amb tot el meu amor i respecte) i treure decicions joves amb l'experiencia adulta, convinació perfecte per intetnar tirar endavant la millor colla de diables del segle i segur que serem nomentas amb aquest guardó ja ho veureu....

gora colla diables askatuta

Anónimo dijo...

Algú ha pensat que passarà si a la propera reunió dimiteix la junta en ple?
Reflexionem-hi amics, hem d'estar preparats.

Anónimo dijo...

Per evitar pròxims "conflictes", hauriem de definir quina és la funció "real" de la junta dins de la colla i establir unes bases que regulin el funcionament intern a l'hora de realitzar actes que no corresponguin exclusivament amb les competències de la junta.

Anónimo dijo...

OFERTA
Busquem gent amb iniciativa, capaç de tirar endavant progectes infernals o altres actes diabòlics. Amb dots de pastor per poder guiar un ramat perdut i amb poques forçes. Disposada a rebre crítiques. Feina no remunerada pero alhora enriquidora. Capacitat de captaire per poder anar a parlar amb l'Ajuntament. Promoció inmediata, carrecs d'importàcia.
No fa falta experiència prèvia.
Interessats, dirigiu-vos a aquesta pàgina i feu valer la vostra opinió sobre el que creieu que hauria de ser la colla.
Ens posarem en contacte amb vosaltres (si pot ser abans cde diumenge)

Anónimo dijo...

Ei que passa neng! Salutació infernal. Vinga home si seguiu utilitzant aquest vocabulari em vindrà vomitera. Jo només vull fornicar! Sóc una noia dolenta, calenta, radiant, plena de glamour (merda no puc posar la cursiva); doneu-me allò que busco...ahhhh, sí, tú ho saps...aquí, sí, aquí...ooohhh!!!(tres os, tres hacs i tres signes d'admiració: és l'orgasme perfecte). "Salut i foc" (tir a la nuca i cop de destral: aquí fem passar bou per bèstia grossa

Anónimo dijo...

la gent está molt engrescada en cops d'estat i regular les feines de la junta.
Informo a tothom que existeixen uns estatuts, en els quals tot aixó ja ho possa, i molt ben possat
Si abans de cagar parides com les que es veuen , la gent s'informés o consultes els estatuts (que estan al servei de tothom) aleshores es podria parlar amb motiu de causa i coneixement.
he dit.

Anónimo dijo...

Casun l'olla! A veure si animeu el "kutarru": Gallinerus cagons! Com és que no esteu a la junta? (O si que hi sou...?), no veu aprofitar l'oportunitat? Heu de formar una junta d'amiguets? Anyoreu (sniff) els temps passats? Us cagueu davant de les responsabilitats? O com cony funciona tot això? No fotem nens! Per passar l'estona elucubrant tonteries més valdria que callesiu! Sembla que hi ha gent que s'ho pren seriosament (pobrets ells...), no els hi prengueu el pèl òstia: és una puta amenaça!

Anónimo dijo...

qui es el secretari/a de la junta actual?

Anónimo dijo...

Després de tans i tans anys... volem que torni la gallina blava!